A szennyezett munkadarabok alapos tisztítása elengedhetetlen az ipari felületkezelési folyamatokban. Berendezéseink kialakításukban és működési elvükben különbözhetnek, így kínálatunkban megtalálhatók a mártókádas és a szórókoszorús rendszerek, amelyek lehetővé teszik a munkadarabok jellegének és mennyiségének megfelelő hatékony tisztítást. A vegyszeres mosó berendezéseink kiegészíthetők szennyvíz-kezelővel is, így a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően a kezelt mosófolyadék biztonságosan eltávolítható.

A munkadarabok felületi előkezelése során az eltávolítandó szennyező anyagok közé tartozik többek között a por, olaj, zsír, és az oxid réteg is, továbbá a felület konverziós réteggel történő ellátása nélkülözhetetlen a későbbi festékek tapadásának és a korrózióállóságnak a javítása érdekében. Ezen eljárások nem csak a munkadarabok hosszú távú védelmét biztosítják, hanem előkészítik azokat a szerves bevonatok, például festékek felvitelére is.

Keressen minket bizalommal, ha gyors, eredményes és egyszerűen kezelhető vegyszeres mosó vagy előkezelő berendezésekre van szüksége. A külön erre a célra tervezett berendezéseink a megfelelő vegyszerek közreműködésével minden szennyeződéstől megtisztítják a munkadarabokat, így biztosítva az ideális előkezelést minden felületkezelési folyamathoz. Az egyedi igényeknek megfelelően berendezéseink lehetnek mártókádas vagy szórókoszorús kialakításúak, garantálva ezzel a legmagasabb szintű tisztaságot és felületi előkészítést minden munkadarab számára.
vegyszeres mosó berendezések