Gépparkunk fejlett technológiájú lemezmegmunkáló berendezéseivel mind ipari, mind lakossági megrendelések széles skáláját képesek vagyunk kiváló minőségben teljesíteni. Legyen szó egyedi méretre vágott lemezburkolatokról, szigetelt panelek gyártásáról vagy akár hajlított termékek előállításáról, eszközeink sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden igényt magas szinten kiszolgáljunk.

Jelenlegi gépparkunk a következő kiváló berendezéseket foglalja magában:

CNC plazmavágó: Ez a berendezés rendkívül precíz vágási lehetőséget biztosít 0,5 és 15 mm közötti vastagságú fémek számára, így a legtöbb vágási feladatot könnyedén kezelni tudja.

CNC élhajlító gép: Különösen hasznos azokban az esetekben, ahol a lemezek hajlítása szükséges. Legfeljebb 3,2 m hosszúságú és maximum 5 mm vastagságú lemezek hajlítására képes. Kisebb hosszúságú lemezek esetén a gép akár 10 mm vastagságú anyagok hajlítását is vállalja.

NC daraboló: Ez a berendezés ideális választás 0,5 és 8 mm közötti vastagságú lemezek pontos és gyors vágására.

Ponthegesztő: A ponthegesztéshez használt gépünkkel maximum 3 mm vastagságú lemezek hegesztése végezhető el hatékonyan és megbízhatóan.

Lemezhengerítő: Akár 1,3 m hosszúságú és 2 mm vastagságú lemezek hengerítésére is képes ez a berendezés, ami lehetővé teszi a különböző ívű és formaigényű termékek előállítását.

Ez a technológiailag fejlett géppark biztosítja, hogy ügyfeleink minden igényét magas színvonalon el tudjuk látni, legyen szó bármilyen lemezmegmunkálási projekt megvalósításáról.
Lakatos munkák (Ipari)
Lemezmegmunkálás