A munkadarabok szárítására, beégetésére és hőkezelésére szolgáló berendezéseink üzemelési hőmérséklete 40 °C és 220 °C között változik, amelyet a vevői igények és a specifikus technológiai folyamatok határoznak meg. A berendezések hőforrása az alkalmazott technológiától függően lehet többek között elektromos áram, meleg víz vagy földgáz, ezzel biztosítva a rugalmas alkalmazhatóságot a különböző ipari szükségletekhez.

Külön figyelmet fordítunk a berendezések energiatakarékos kialakítására, mivel tudjuk, hogy a magas technológiai hőmérsékletek jelentős energiát igényelhetnek. Ezért a porfestékek és egyes nedves festékek kikeményedési folyamatához szükséges magas hőfokú beégető berendezéseinket úgy tervezzük, hogy azok minél kevesebb energiát fogyasszanak. Ezt többek között a hőhídmentes konstrukció, a többrétegű szigetelés, a hatékony légfüggönyök, az “A” típusú alagút kialakítás, az infra előmelegítési technológia, a direkt tüzelés és a hővisszanyerő rendszerek alkalmazásával érjük el.

A berendezések tervezésekor figyelembe vesszük az üzem közben esetlegesen felszabaduló káros anyagok jellegét is, így kínálatunkban megtalálhatók a normál mellett az ATEX (robbanásbiztos) kialakítású modellek is, garantálva ezzel a biztonságos működést minden körülmények között.

Ezen berendezéseink innovatív megoldásai nem csupán a festékbeégetési folyamatokhoz nyújtanak optimális megoldást, hanem széleskörűen alkalmazhatók az iparban a munkadarabok szárítására, beégetésére és hőkezelésére, kielégítve ezzel a legkülönfélébb igényeket.
Beégető kemencék
Beégető kemencék
Beégető kemencék
Beégető kemencék | Ipari automatizálás és vezérléstechnika
Beégető kemencék
Beégető kemencék