Cégünk tagjai már a 90-es évek óta foglalkoznak ipari automatizálással. A vállalkozás 2007-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult át.

Kezdetben egyéni vállalkozóként a tulajdonos, majd az őt segítő profi szakmai gárda pontos és kitartó munkájának volt köszönhető, hogy a cég – megbízói elégedettségére – évről évre meg tudta őrizni rugalmasságát, precíz munkavégzését, megbízhatóságát. Ekkor az ipari automatizálással kapcsolatos alkatrész forgalmazás volt a fő tevékenységünk.

2004-től OMRON és BALLUFF termékek magyarországi képviseletét is elláttuk dél magyarország területén. Később a megismert kiváló termékeket a gépgyártás területén alkalmaztuk. Nem köteleztük el magunkat semmilyen márka iránt, hanem vevőink igényeinek, elvárásainak kielégítésére törekedtünk. Ennek érdekében kialakítottunk egy beszállítói csapatot, mellyel együtt dolgozunk és kölcsönösen segítjük egymás munkáját.

2007-óta foglalkozunk élelmiszeripari technológiát megvalósító berendezések tervezésével, gyártásával, telepítésével, beüzemelésével.

2008-tól a nehézipar területén belül egy másik iparágat is kipróbáltunk, hogy több lábon álljunk, és szélesebb területen tudjunk munkát vállalni. Az ipar fejlődése maga után vonta a szolgáltatások fejlődését. Az utóbbinál, a legnagyobb megrendelőink közé tartozik a Kematechnik Innomontage Kft. és az Industry-Tech Kft.

Jelenlegi ipari és lakossági szolgáltatásaink az alábbi területekre terjednek ki:

  • Ipari vezérlés technika
  • Felületkezelő berendezések gyártása és beüzemelése, ezek karbantartása
  • Lakossági szolgáltatások — kerítések, nyílászárók, kerti bútorok, térelválasztók gyártása, illetve egyéb lakatos munkák
  • Korszerű gépeinkkel vállalunk plazmavágást, porfestést, illetve lemezmegmunkálást is