A munkahelyi levegőtisztaság biztosítása érdekében kifejlesztett porelszívók és levegőszűrők elengedhetetlen eszközök az iparban, különösen ott, ahol a munkavégzés során szilárd anyagok, porok és gőzök felszabadulása jelentős. Az általunk kínált berendezések az egyedi tervezés és gyártás révén pontosan az adott feladathoz igazítható kapacitással rendelkeznek, legyen szó csiszolásról, vágás-darabolásról, hegesztésről, felülettisztításról vagy akár festés-porszórás során keletkezett porok és gázok elszívásáról.

A műszaki szempontokon túl, különös figyelmet fordítunk a keletkező porok és gázok robbanásveszélyességére és egészségkárosító hatásaira is, ezért kínálatunkban megtalálhatók a normál mellett az ATEX (robbanásbiztos) kialakítású modellek is. Ezek a berendezések nem csupán a munkakörnyezet biztonságát és tisztaságát szolgálják, de hozzájárulnak a munkafolyamatok hatékonyságának és a termelés gazdaságosságának növeléséhez is.

Összetett ipari kihívások esetén is biztosítjuk a hatékony, gazdaságos és biztonságos megoldásokat, kiemelt figyelemmel a környezetvédelmi előírások és a munkavállalók egészségének védelmére.
Porleválasztó és elszívó berendezések
Porleválasztó és elszívó berendezések
Porleválasztó és elszívó berendezések
Porelválasztó és porelszívó berendezések