Cégünk a 90-es évek óta tevékenykedik az ipari automatizálás területén, és 2007-ben alakult át korlátolt felelősségű társasággá, megalapozva ezzel hosszú távú jövőnket ezen a szakterületen. Kezdeti időszakunkat az alapító egyéni vállalkozóként, majd a hozzá csatlakozó szakértő csapat precíz és lelkiismeretes munkájának köszönhetően jelentős megbízói elégedettséget értünk el, évről évre fenntartva cégünk rugalmasságát, pontosságát és megbízhatóságát.

Eredetileg az ipari automatizálási alkatrészek forgalmazásával foglalkoztunk, majd 2004-től kezdtünk el OMRON és BALLUFF termékek képviseletét ellátni Magyarország déli részén. Ezt követően ezeket a kiváló minőségű termékeket gépgyártásunkban is alkalmaztuk, mindig szem előtt tartva ügyfeleink egyedi igényeit és elvárásait. Az évek során kiépítettünk egy megbízható beszállítói hálózatot, amely szoros együttműködésben áll cégünkkel.

2007 óta kiemelten foglalkozunk élelmiszeripari technológiák tervezésével, gyártásával és telepítésével, míg 2008-tól a nehézipar egy új ágazatában is kipróbáltuk magunkat, így szélesítve tevékenységi körünket és megerősítve piaci pozíciónkat. Ebben az időszakban számos jelentős megrendelővel dolgoztunk együtt, köztük a Kematechnik Innomontage Kft.-vel és az Industry-Tech Kft.-vel.

Mai szolgáltatásaink széles körűek, az ipari vezérléstechnikától kezdve, az ipari berendezések gyártásán és karbantartásán át, a lakossági szolgáltatásokig, mint például kerítések, nyílászárók, kerti bútorok és térelválasztók gyártása, valamint egyéb lakatos munkák. Modern gépeink segítségével vállaljuk továbbá a plazmavágást, porfestést és a lemezmegmunkálást is, biztosítva ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.